Известие

Collapse
No announcement yet.

проблеми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблеми

днес сутринта карах я карах я и в един момент спрях на една спирка в момента в които спрях мноо дим излизе из под капака. отворих и видях че ми се е счупило едно не знам как се казва точно. от резарвоарчето за антифриза излиза един маркуч и отива в една троика там има още 2 маркуча та таз троика се е счупила някои мойе ли да ми каже каде да намеря и колко струва ако пък някои има може да купя от него.моля ви помогнете работата е спешна сега не е в движение зарад тоз пластмасов боклук
    Alfa 146 1.6 boxer S klimatik

Първоначално публикувано от marto890424 Покажи съобщение
    днес сутринта карах я карах я и в един момент спрях на една спирка в момента в които спрях мноо дим излизе из под капака. отворих и видях че ми се е счупило едно не знам как се казва точно. от резарвоарчето за антифриза излиза един маркуч и отива в една троика там има още 2 маркуча та таз троика се е счупила някои мойе ли да ми каже каде да намеря и колко струва ако пък някои има може да купя от него.моля ви помогнете работата е спешна сега не е в движение зарад тоз пластмасов боклук
    изкарай фотоапарата.

Comment

какъв фотоапарат бе колата ми остана без вода на спирката едвам са прибрах ти ми говориш за фотоапарат пак обяснявам алфа 146 1,6 boxer 96 год.от резарвоарчето на антифриза излиза един маркуч отива в таз троика която е от няква пластмаса там има и още 2 маркуча не запомних каде отиват треа пак да погледна то туи не е базик ако има някои сериозен да пише да еба и барака зех я уж добри сега никои та не ебава аз от каде да знам каде има такива работи и колко струват кат не съм от варна а в момента съм тук питах един с една 145 същия двигател тои вика еи ми и аз не съм от тук не знам
      Attached Files
      Last edited by marto890424; d.m.y г., 17:23.

Comment

Абе поне мааалко по-грамотно бе, колега... Иначе ще помагаме, ма ти ни караш така боб да хвърляме и да гадаем.
        ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
        ПЛОВДИВ

Comment

аз направо са чудя кво да я прая виждаш на снимката резарвоара за антифриза нали от долу излиза маркуч които са събира с още 2 и стават 3 маркуча вклучени в някав накраиник от пластмаса и още всички маркучи са свързани в тоз накраиник а тои е счупен тече течността от него и пада на реиката и тя кат е топла няма да ти говоря как мирише и как се изпарява. не знам как да ти обясня аз не съм монтиьор извинявам се предварително,че обяснението ми е много оскъдно
          Last edited by marto890424; d.m.y г., 17:32.

Comment

аз направо са чудя кво да я прая виждаш на снимката резарвоара за антифриза нали от долу излиза маркуч които са събира с още 2 и стават 3 маркуча вклучени в някав накраиник от пластмаса и още всички маркучи са свързани в тоз накраиник а тои е счупен тече течността от него и пада на реиката и тя кат е топла няма да ти говоря как мирише и как се изпарява. не знам как да ти обясня аз не съм монтиьор извинявам се предварително,че обяснението ми е много оскъдно
            Вместо да се шашкаш толкова, разгледай малко по-внимателно нещата. Виж дали не е спукан разширителният съд и да се стича течността. Може да е спукан и тройникът, за който споменаваш или някой от маркучите. Няма невъзможни неща, просто внимателно огледай и тогава кажи нещо по-конкретно.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

какъв фотоапарат бе колата ми остана без вода на спирката едвам са прибрах ти ми говориш за фотоапарат пак обяснявам алфа 146 1,6 boxer 96 год.от резарвоарчето на антифриза излиза един маркуч отива в таз троика която е от няква пластмаса там има и още 2 маркуча не запомних каде отиват треа пак да погледна то туи не е базик ако има някои сериозен да пише да еба и барака зех я уж добри сега никои та не ебава аз от каде да знам каде има такива работи и колко струват кат не съм от варна а в момента съм тук питах един с една 145 същия двигател тои вика еи ми и аз не съм от тук не знам
              по-добре се успокой щот с нерви никой няма да ти влезе в положение.а сега ако можеш направи по-близък план снимка на точният проблем и със сигурност ще си ОК.
              Last edited by galinves71; d.m.y г., 21:32.

Comment

Тройникът ти е дал фира. Проблемът ти е никакъв, просто иди във фирмения сервиз на Фиат и другите `талянски боклуци и от магазина там си го купи. Мисля, че струваше 4,60 лв. Бе нещо такова ми се върти в главата. Пък ако там го няма или ти се стори скъпо, в който и да е магазин за италиянски авточасти да идеш го има.
                Айде действай и не се шашкай. Само да не забравиш после да долееш антифриз!
                ПЛОВДИВ

Comment

мерси питах тук един каза че ги няма и трудно се намират не съм от варна може ли някои да ми обясни каде да намеря такъв магазин
                  Last edited by marto890424; d.m.y г., 12:48.

Comment

троиника е спукан тва е проблема а от каде да намеря такъв боклук

Comment

Е поне кажи откъде си де... Как да ти каже някой къде да намериш, като само казваш, че не си от Варна??? Нали се сещаш, че вариантите в такъв случай са много))
                      ПЛОВДИВ

Comment

по принцип съм от плевен сега и доста време ще съм вав варна

Comment

вече не мисля кво пиша

Comment

вече не мисля кво пиша
                            хехе колега споко бе за една пластмаса ще получиш инфаркт Погледни в раздел "Продава" има доста коли на части. Иначе във Варна ако никъде не намериш ,представителството на Алфа Ромео е на изхода на Варна по магистралата ,или преди Лукойл или след него ,не помня точно ,но е близко до Лукойл Айде със здраве колега
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic
                            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

тоя тъп троиник сеа цялата кола е безполезна между другото яка е таз твоита и аз търсех gtv ам все скупи бяха за моита 146 дадох 3000 лв. еми ще потърся още ам дано да намеря или да видя за няква алтернатива не знам

Comment

Working...
                              X